Bedrijfsfitness - Personal Training van Fit In Home

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

bedrijfsfitness

Waarom bedrijfs fitness


Bij veel bedrijven is bekend dat beweging gezonder maakt en dat gezondere werknemers minder verzuimen, maar er zijn meer voordelen van bedrijfsfitness:

  • Minder personeelsverloop

  • Grotere aantrekkings kracht op arbeidskrachten

  • Verbetering van de interne communicatie

  • Betere sfeer

Nu is het lastig alle voordelen die zojuist genoemd zijn te kunnen plaatsen in uw bedrijf, u kunt er meer over lezen of maak een vrijblijvende afspraakMinder personeelsverloop en een grote aantrekkingskracht op arbeidskrachten

Voor ieder bedrijf blijft het lastig zijn talentvolle teams intact te houden, er zijn altijd andere kapers aan kust om uw top verkoper of echte vakman weg te lokken. U kunt dit voorkomen door de juiste mogelijkheden te bieden aan uw personeel, het is de boeien en binden methode. Door het aanbieden van bedrijfsfitness kunt u uw werknemes laten merken dat u als werkgever betrokken bent met hun welzijn en ontwikkeling, ook biedt u een extra arbeidsvoorwaarden die bij twijfel de doorslag kan geven. Met het aanbieden van bedrijfsfitness bind u uw personeel.


Verbetering interne communicatie en sfeer

Met het aanbieden van bedrijfsfitness kunt u de sfeer direct verbeteren. Collega`s leren elkaar op ongedwongen manier beter kennen met toch gepaste afstand, tijdens de bedrijfsfitness activiteiten is er geen onderscheid tussen het dragen van een stropdas of overall, iedereen heeft zijn sportkleding aan. Hiermee verlaagt u drempels er zorgt u voor meer interne communicatie die uw bedrijf slagvaardiger kunnen maken.

Wat zijn de mogelijkheden?

Bedrijfsfitness kan op verschillende manieren worden aangeboden, in sommige gevallen is de term bedrijfsbeweging ook passender. Fit In Home kan voor elk bedrijf een passend product aanbieden. Fit In Home biedt zowel intern als extern verschillende mogelijkheden.
Bij Fit In Home kunt u ook periodieke trainingen afnemen zoals bijvoorbeeld een loopgroep of bootcamp training. Dit kan al vanaf 1 training.

Offerte aanvragen

Voor een passende offerte kunt u een afspraak maken met onze bedrijfsfitness adviseur bel 040-8440989 of vul het contact formulier in voor een afspraak.


 

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu