BH fitness F0 loopband - Personal Training van Fit In Home

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten > Cardio > Loopbanden
LoopbandBH Fitness F0 Loopband

BH Fitness F0 Loopband

999,00 € Toevoegen

De BH fitness F0 loopband is een instapmodel, de f0 is geschikt voor licht gebruik en kan daarmee dan ook jaren voorruit.

  • Motorvermogen: 1,25 pk continu, 2,5 pk piek

  • Snelheid: 1-16 km/u

  • Hellingshoek: 10% (electrisch)

  • ECO mode tot 25% minder energiegebruik

  • Demping: 6 elastomers + K-dumper

  • Inklapbaar en klapt zichzelf rustig uit dankzij het Soft Drop System (SDS)

  • Loopoppervlak: 128 x 40 cm

  • 12 vooringestelde programma's


De BH Fitness F0 loopband is geschikt voor licht gebruik, fanatieke hardlopers word dan ook geadviseerd naar een wat zwaardere loopband te kijken. Recreatieve wandelaars hebben veel plezier van deze loopband dankzij zijn uitdagende hellingshoek mogelijkheden. De motor is fluister stil dit in combinatie met de goede demping zorgt voor een geruisloze training.

Waarom de BH Fitness F0 Loopband bij Fit In Home kopen

Fit In Home levert fitness- toestellen en accessoires voor thuis. Wij bieden u bij elk bij ons aangeschaft toestel een unieke en persoonlijke service. U krijgt na uw aankoop van ons direct 3 maal 1 uur personal training, zodat u uw training goed kunt beginnen. Vervolgens geven wij u 2 jaar lang elke 3 maanden opnieuw 1 uur personal training, zodat uw trainingen aan uw niveau kunnen worden aangepast. Tevens kunt altijd trainingsadvies op maat krijgen.
Bij Fit In Home wordt u altijd gestimuleerd uw Bh fitness F0 Loopband optimaal te gebruiken en uw doelen te behalen.

Garantie
Bij Fit In Home koopt u altijd fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Fit In Home biedt altijd 5 jaar garantie. Mocht uw fitnesstoestel  stoppen met functioneren, zullen wij deze repareren en zo nodig vervangen. Mocht de reparatie langer dan 5 werkdagen duren dan plaatsen wij een vervangend fitnesstoestel tot uw fitnesstoestel is gerepareerd. Zo bent u er altijd zeker van dat u kunt blijven trainen. Voor de motor van de loopband geld een garantie termijn van 10 jaar.

Voor meer informatie kunt u het onderstaande contact formulier invullen,bellen 040-8440989, of mailen info@fitinhome.nl, ook voor een afspraak met een adviseur natuurlijk.
 

Misschien ook intressant voor u?

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu