Fluid Rower E216 - Personal Training van Fit In Home

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten > Cardio > Roeitrainers
Fluid Rower E216 water roeierFluid Rower E216

1.398,00 € Toevoegen

De ideale roeier voor thuis.
De Fluid Rower E216 van First Degree fitness heeft alle eigenschappen voor de ideale thuis roeier; comfort middels het comfortable gelzitje, wat door goede lagering soepel over de railing glijd, een met 16 weerstand niveau's instelbare waterbak, riem begeleiding voor een stille en soepele beweging en makkelijk rechtop te zetten om ruimte te besparen. Neem contact met ons op en probeer deze roeier bij u thuis.

Ons advies:
De Fluid Rower E216 is bijna identiek aan de E316 het verschil zit hem echter in het zitje wat lager is bij de E216 en de lagering van het zitje. De E216 is echter wel het ideale instap model van fluidrower waar u jaren en jaren plezier van zult hebben.

Waarom de Fluid Rower E216 Roeitrainer bij Fit In Home kopen
Fit In Home levert fitness- toestellen en accessoires voor thuis. Wij bieden u bij elk bij ons aangeschaft toestel een unieke en persoonlijke service. U krijgt na uw aankoop van ons direct 3 maal 1 uur personal training, zodat u uw training goed kunt beginnen. Vervolgens geven wij u 2 jaar lang elke 3 maanden opnieuw 1 uur personal training, zodat uw trainingen aan uw niveau kunnen worden aangepast. Tevens kunt altijd trainingsadvies op maat krijgen.
Bij Fit In Home wordt u altijd gestimuleerd uw Fluid Rower E216 Roeitrainer optimaal te gebruiken en uw doelen te behalen.

Garantie
Bij Fit In Home koopt u altijd fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Fit In Home biedt altijd 5 jaar garantie. Mocht uw fitnesstoestel  stoppen met functioneren, zullen wij deze repareren en zo nodig vervangen. Mocht de reparatie langer dan 5 werkdagen duren dan plaatsen wij een vervangend fitnesstoestel tot uw fitnesstoestel is gerepareerd. Zo bent u er altijd zeker van dat u kunt blijven trainen.

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen bellen 040-8440989 of mailen info@fitinhome.nl, ook voor een afspraak met een adviseur natuurlijk.

 

Misschien ook intressant voor u?

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu