Fluid Rower E316 - Personal Training van Fit In Home

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten > Cardio > Roeitrainers
Fluid Rower E316Fluid Rower E316

1.660,00 € Toevoegen

Fluid Rower E316 stabiel, mooi en uniek comfort.

Deze roeitrainer is perfect voor thuis, maar ook voor fysiotherapie praktijken. De E316 is een waterroeier met een ongekende soepele beweging. De riemaandrijving zorgt voor een stille, soepele beweging die ongekend duurzaam is. De 16 weerstand niveau`s zorgen voor een optimale variatie van beginner tot atleet. De ergonomische handvaten, het hiel support systeem en comfortable gelzitje zorgen voor optimaal comfort.

Ons Advies:
De Fluid Rower E316 waterroeier is een geschikt model voor iedere gebruiker, waar zijn schuin geplaatse bak in vergelijking met de E520 een iets lichtere catch kent. Deze allrouder misstaat in geen enkele thuis fitness ruimte en zal trainingsplezier en comfort bieden. Voor de echt fanatieke roeiers zal echter de E520 meer geschikt zijn.

Waarom de Fluid Rower E316 Roeitrainer bij Fit In Home kopen
Fit In Home levert fitness- toestellen en accessoires voor thuis. Wij bieden u bij elk bij ons aangeschaft toestel een unieke en persoonlijke service. U krijgt na uw aankoop van ons direct 3 maal 1 uur personal training, zodat u uw training goed kunt beginnen. Vervolgens geven wij u 2 jaar lang elke 3 maanden opnieuw 1 uur personal training, zodat uw trainingen aan uw niveau kunnen worden aangepast. Tevens kunt altijd trainingsadvies op maat krijgen.
Bij Fit In Home wordt u altijd gestimuleerd uw Fluid Rower E316 Roeitrainer optimaal te gebruiken en uw doelen te behalen.

Garantie
Bij Fit In Home koopt u altijd fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Fit In Home biedt altijd 5 jaar garantie. Mocht uw fitnesstoestel  stoppen met functioneren, zullen wij deze repareren en zo nodig vervangen. Mocht de reparatie langer dan 5 werkdagen duren dan plaatsen wij een vervangend fitnesstoestel tot uw fitnesstoestel is gerepareerd. Zo bent u er altijd zeker van dat u kunt blijven trainen.

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen bellen 040-8440989 of mailen info@fitinhome.nl, ook voor een afspraak met een adviseur natuurlijk. 

Misschien ook intressant voor u?

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu