Fluid Rower E520 - Personal Training van Fit In Home

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Producten > Cardio > Roeitrainers
Fluidrower E520 roeitrainerFluid Rower E520

1.874,00 € Toevoegen

De Fluid Rower E520 geeft u het natuur getrouwe roeigevoel.
De weerstand is beheersbaar van vederlicht naar olympisch niveau en is daarom geschikt voor elke gebruiker en ideaal voor cardio training. De waterweerstand zorgt voor een natuurlijke roeibeweging en het gelzitje voor een optimaal comfort. Combineer dit met het stevige frame en de veelzijdige IPM (Interactive Performance Monitor) en u hebt de zeer complete waterroeier E520 van de Evolution serie. Thuis fitness wordt met dit toestel steeds intressanter.


  • Duurzaam

  • Traploos instelbaar weerstandssysteem met 20 niveau's

  • Weergave: tijd, 500m split, afstand, slagen per minuut, calorieën per uur, wattage, levels, intervallen en hartslag

  • Draadloze hartslagmeting middels borstband

  • Ergonomische handgrepen voorkomt spanning op de onderarmen, polsen en handen

  • Riemaandrijving voor geruisloze workouts

  • Soepel gelagerde gelzitting in de rail gebouwd


Ons advies:
De Fluid rower E520 is de perfecte fitness roeitrainer, dit wil zeggen dat het geen kopie is van de natuurlijke roeibeweging die op het water gemaakt wordt. Wel komt hij dichtbij en dankzij de waterweerstand kunt u dan ook op elk niveau trainen. Als roeietrainers uw favoriete toestel zijn zult u zeer gelukkig zijn met de E520. De prijs maakt van de E520 zeker geen instap model.

Waarom de Life Fitness Fluid Rower E520 Roeitrainer bij Fit In Home kopen
Fit In Home levert fitness- toestellen en accessoires voor thuis. Wij bieden u bij elk bij ons aangeschaft toestel een unieke en persoonlijke service. U krijgt na uw aankoop van ons direct 3 maal 1 uur personal training, zodat u uw training goed kunt beginnen. Vervolgens geven wij u 2 jaar lang elke 3 maanden opnieuw 1 uur personal training, zodat uw trainingen aan uw niveau kunnen worden aangepast. Tevens kunt altijd trainingsadvies op maat krijgen.
Bij Fit In Home wordt u altijd gestimuleerd uw Fluid Rower E520 Roeitrainer optimaal te gebruiken en uw doelen te behalen.

Garantie
Bij Fit In Home koopt u altijd fitnessapparatuur van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid. Fit In Home biedt altijd 5 jaar garantie. Mocht uw fitnesstoestel  stoppen met functioneren, zullen wij deze repareren en zo nodig vervangen. Mocht de reparatie langer dan 5 werkdagen duren dan plaatsen wij een vervangend fitnesstoestel tot uw fitnesstoestel is gerepareerd. Zo bent u er altijd zeker van dat u kunt blijven trainen.

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen bellen 040-8440989 of mailen info@fitinhome.nl, ook voor een afspraak met een adviseur natuurlijk. 

Misschien ook intressant voor u?

 
 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu